Матч Суперліги Швейцарії між Янг Бойз і Базелем був припинений вже на 15-й хвилині. Фанати бернського Янг Бойз (господаря матчу) закидали поле тенісними м'ячиками і геймпадами від PlayStation, а також розгорнули величезний банер зі знаком паузи.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У свою чергу, фанати Базеля дістали свої банери, на одному з яких також були гасла протесту.

Таким чином фанати протестують проти інвестицій клубів у кіберспорт, повідомляє швейцарська газета RTS. Приміром, Базель підписав контракти з трьома гравцями з футбольного симулятору FIFA.

Після цієї акції суддя зупинив м'яч, щоб прибрати м'ячики і джойстики з футбольного поля.

Матч був продовжений через кілька хвилин, а Янг Бойз в результаті розгрому виграв у Базеля з рахунком 7:1. Зазначимо, що для Базеля - це найбільша поразка за 17 років. У 2001-му році "синьо-червоні" програли Сьону з рахунком 1:8.

Банер, який змусив Динамо перемагати

23 вересня в матчі 9-го туру Прем'єр-ліги України Динамо на "Олімпійському" приймало Десну.

Кияни забили у ворота чернігівців чотири м'ячі. Точними ударами в складі Динамо відзначилися Микита Бурда, Беньямін Вербич, Томаш Кендзьора і Віктор Циганков.

Як підсумок, перемога динамівців з рахунком 4:0!

Прем'єр-ліга України. 9-й тур

Динамо Київ - Десна Чернігів - 4: 0 (1: 0)
Голи: Бурда, 45, Вербич, 68, Кендзьора, 75, Циганков, 87.

Під час матчу фани Динамо вивісили банер з крилатим в українському футболі виразом "Камон! Плей!"

Свого часу Олег Блохін, який очолював Динамо, на тренуванні киян звернувся до іноземних футболістів з фразою "Камон! Плей!"

Як повідомляв портал Знай.ua, Реал розгромив Рому в Мадриді.