Перша ракетка України і шоста ракетка світу Еліна Світоліна розповіла про роботу з новим тренером Ніком Савіано.

Спортсменка розповіла, що буде співпрацювати з ним до кінця поточного сезону.

Світоліна займалася під керівництвом нового тренера в Майамі після завершення виступів на US Open.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Як писав Знай.ua, Еліна Світоліна припинила співпрацю зі своїм тренером Тьєррі Асьоном.

Спортсменка подякувала тренеру за спільну роботу.

"20 місяців спільної роботи, 8 трофеїв і 3-е місце в рейтингу WTA! Дякую тобі, Тьєрі, за чудову роботу і чудову атмосферу. Настав час рухатися далі. Тьєррі, бажаю тобі успіхів та удачі", – написала Еліна у Twitter.

Нагадаємо, Еліна Світоліна не змогла вийти у чвертьфінал Відкритого чемпіонату США з тенісу – US Open.

В четвертому колі Світоліна поступилася в трьох сетах Анастасії Севастовій з Латвії – 6:3, 1:6, 6:0, і вибула з останнього у сезоні турніру Великого шолома.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Таким чином, перша ракетка України зуміла повторити минулорічне досягнення, діставшись до 1/8 фіналу US Open, і захистила свої очки.

Світоліна розповіла, скільки платить своїй команді

Перша ракетка України Еліна Світоліна розповіла, скільки витрачає на утримання своєї команди.

"Це дуже депресивне питання, тому що дуже багато грошей іде на команду. Є п'ять людей. Є тато, який рахує всі мої витрати, гроші. Я дуже рідко дивлюся на банківський рахунок. Але ми, напевно, ще не дійшли до того моменту, коли мені скажуть: "Ні, чартеру не буде, буде економ-клас". Але тато тримає мене в курсі всіх фінансових питань.

Це десь між 250 і 300 тисяч на рік. Це перельоти, готелі, витрати, зарплати… Вони живуть у чорній ікрі", – розповіла Світоліна.

Як повідомляв портал Знай.ua, друга ракетка України порвала всіх у США.