Український футзаліст Владислав Первеєв, який виступає за СК Сокіл, забив чудовий гол у ворота Кардинала.

Футзалісти СК Сокіл розіграли кутовий удар, після чого 16-річний гравець пробив зльоту в дев'ятку. Партнери по команді привітали Влада з суперголом. Помилуйтеся і ви цим шедевром:

МЕГАГОЛ ЖЕРВІНЬЙО

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Івуарійський форвард італійської Парми Жервіньйо став автором дивовижного голу у ворота Кальярі в поєдинку 5-го туру Серії А.

31-річний знаменитий нападник прийняв м'яч на половині поля пармезанців і зумів добігти з круглим до воріт опонента, обводячи одного за одним футболістів сардинійської команди.

Вирішальний удар Жервіньйо був направлений у ближній кут. М'яч після такого сольного проходу просто не мав права не опинитися в сітці і, як підсумок, він від штанги все ж таки влетів у ворота.

Зазначимо, що подібні голи забивали одиниці. Особливо любителям футболу запам'яталися голи-красені у виконанні аргентинських зірок Дієго Марадони і Ліонеля Мессі.

Додамо, що в матчі Парма-Кальярі всі 90 хвилин матчу відіграв екс-капітан донецького Шахтаря хорват Даріо Срна.

Як повідомляв портал Знай.ua, Златан Ібрагімович відзначився мегакрасивим голом у матчі MLS.