Захисник київського Динамо і збірної Хорватії Йосип Пиварич прокоментував епізод, коли під час церемонії нагородження фіналістів чемпіонату світу 2018 року він не потиснув руку президенту РФ Владіміру Путіну.

"Як ви пам'ятаєте, тоді пішов дуже сильний дощ. Я був третім чи четвертим після нашого капітана Модріча і хотів теж простягнути руку Путіну, але в цей момент Путін розвернувся, і я пройшов повз. Не хотів затримувати процес.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Президент Хорватії Колінда Грабар-Китарович - дуже емоційна, вона людина з народу. А політика, те, що вони зустрічалися з Путіним та що вони обговорювали, – нас не цікавить", - сказав Піварич в інтерв'ю Футбол 24.

Впевнена перемога Динамо

23 вересня в матчі 9-го туру Прем'єр-ліги України Динамо на "Олімпійському" приймало Десну.

Кияни забили у ворота чернігівців чотири м'ячі. Точними ударами в складі Динамо відзначилися Микита Бурда, Беньямін Вербич, Томаш Кендзьора і Віктор Циганков.

Як підсумок, перемога динамівців з рахунком 4:0!

Прем'єр-ліга України. 9-й тур

Динамо Київ - Десна Чернігів - 4: 0 (1: 0)
Голи: Бурда, 45, Вербич, 68, Кендзьора, 75, Циганков, 87.

Під час матчу фани Динамо вивісили банер з крилатим в українському футболі виразом "Камон! Плей!"

Свого часу Олег Блохін, який очолював Динамо, на тренуванні киян звернувся до іноземних футболістів з фразою "Камон! Плей!"

Як повідомляв портал Знай.ua, київське Динамо зіграло з Астаною внічию (2:2) в першому матчі групового раунду Ліги Європи.