Український тенісист Леонід Станіславський став найстаршим учасником змагань Міжнародної федерації тенісу (ITF) серед ветеранів. Харків'янин вийшов на корт у віці 94-х років.

У минулому році Станіславський був внесений до Книги рекордів України, як найстарший діючий тенісист-аматор не тільки України, але і Європи.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Українцю вже за 90, але він продовжує відвідувати різні міжнародні турніри, а тренується три рази на тиждень по півтори години.

Станіславський у рейтингу ITF займає 112-е місце в світі в категорії старше 85 років в одиночному розряді і 30-е місце в парному рейтингу.

Українські кіберспортсмени у Лондоні

У фіналі FACEIT Major London 2018 данська команда Astralis обіграла Natus Vincere і офіційно стала найкращою командою у світі — як по сумі титулів, так і по грі. NaVi, здавалося, були єдиними, хто міг зупинити данців, але як такої битви і не вийшло: Astralis здолала NaVi 2:0 — 16:6 на Nuke і 16:9 на Overpass.

На шляху до фіналу Astralis здолала FaZe Clan і Team Liquid, а Natus Vincere перемогли BIG MIBR. Обидві команди не віддали ні однієї карти до фіналу.

Данці заробили 500 тисяч доларів за перемогу в турнірі. Natus Vincere дісталося 150 тисяч доларів. Обидві команди візьмуть участь у мейджорі в польському Катовіце, який запланований на період з 14 лютого по 3 березня.

Незважаючи на поразку в фіналі, український колектив виграв підряд три престижних турніри: StarSeries & i-League CS:GO Season 5, CS:GO Asia Championships 2018 ELEAGUE і CS:GO Premier 2018.

Як повідомляв портал Знай.ua, Україна почала боротьбу за проведення Суперкубка УЄФА.