Ізраїльські фанати влаштували бійку на баскетбольному матчі між командами Шарлеруа і Хапоелем з Тель-Авіва.

Поєдинок кваліфікації Ліги чемпіонів пройшов у бельгійському Шарлеруа. Бійка сталася після того, як баскетболіст ізраїльської команди в розпалі гри ненавмисно налетів на бельгійського глядача, який різко відштовхнув від себе спортсмена. Це викликало сплеск обурення у ізраїльських вболівальників, які вступили в бійку з бельгійцями.

Для упокорення забіяк був викликаний наряд поліції, який застосував сльозогінний газ проти тих, хто кидав пластмасові крісла.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Після того, як порядок був відновлений, баскетбольний матч в рамках турніру Ліги чемпіонів продовжився. Перемогу здобув Шарлеруа з рахунком 73:59.

Протест на матчі чемпіонат Швейцарії

Матч Суперліги Швейцарії між Янг Бойз і Базелем був припинений вже на 15-й хвилині. Фанати бернського Янг Бойз (господаря матчу) закидали поле тенісними м'ячиками і геймпадами від PlayStation, а також розгорнули величезний банер зі знаком паузи.

У свою чергу, фанати Базеля дістали свої банери, на одному з яких також були гасла протесту.

Таким чином фанати протестують проти інвестицій клубів у кіберспорт, повідомляє швейцарська газета RTS. Приміром, Базель підписав контракти з трьома гравцями з футбольного симулятору FIFA.

Після цієї акції суддя зупинив м'яч, щоб прибрати м'ячики і джойстики з футбольного поля.

Матч був продовжений через кілька хвилин, а Янг Бойз в результаті розгрому виграв у Базеля з рахунком 7:1. Зазначимо, що для Базеля - це найбільша поразка за 17 років. У 2001-му році "синьо-червоні" програли Сьону з рахунком 1:8.

Як повідомляв портал Знай.ua, Реал розгромив Рому в Мадриді.