Президент федерації футболу України Андрій Павелко розповів про те, що для проведення міжнародного матчу на "Дніпро-Арені" залишилося підписати контракт з Федерацією футболу Туреччини і дочекатися рішення Виконкому.

"Можу сказати, що в листопаді збірна України приїде в Дніпро, залишилося залагодити деякі деталі. 20-го листопада відбудеться товариський матч Україна – Туреччина. Зараз ми готуємося підписати контракт з Турецькою федерацією футболу. Впевнений, що збірна подарує вболівальникам незабутні хвилини і продемонструє гарну гру. Потрібно ще буде, щоб гру в Дніпрі затвердив Виконком, але, думаю, все пройде добре", - сказав Андрій Павелко в ефірі програми "Грані" на 34 телеканалі.

Збірна України з 2009 року не проводила матчі в Дніпрі. Тоді українська команда перемогла збірну Англії (1:0) в рамках відбору до чемпіонату світу-2010.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Успіх української молодіжки

8 вересня в Запоріжжі на "Славутич-Арені" збірна України U-21 здобула перемогу над однолітками з Латвії в кваліфікаційному матчі Євро-2019 — 3:2.

Захисник Динамо Денис Попов вивів "жовто-блакитних" вперед у середині першого тайму, а ще через сім хвилин форвард Карпат Мар'ян Швед забив чудовий м'яч — 2:0.

На перерву українці йшли з відчутною перевагою, але в другому таймі латвійці відповіли точними ударами на 60-ій та 63-ій хвилинах.

Тим не менш ще через дві хвилини збірна України знову опинилася попереду завдяки точному удару півзахисника Шахтаря Віктора Коваленка.

Гра завершилася перемогою українців з рахунком 3:2!

Україна U-21 — Латвія U-21 3:2

Голи: Попов, 21, Швед, 28, Коваленко, 65 — Федорсов, 60, Кигурс, 63.

Україна U-21: Маханьков — Тымчик, Миколенко, Попов, Михайличенко — Вакулко — Ледньов, Шапаренко (Протасов, 83), Коваленко, Швед (Третьяков, 64) — Русин (Борячук, 58).

Латвія U-21: Зоммерс — Юрковскис, Гулбіс, Черномордис, Карклинис (Савельевс, 18) — Тоберс, Емсіс — Кигурс (Яунземс, 83), Цыганикс, Федоровс (Куртисс, 76) — Ивановс.

Попередження: Попов, Вакулко — Черномордис, Емсіс, Кигурс, Куртисс.

Як повідомляв портал Знай.ua, 6 вересня збірна України у Брно здобула виїзну перемогу над збірною Чехії (1:2).