На офіційній сторінці московського Спартака в твіттері виклали фотографію голої ведучої клубного каналу Юлії Ушакової, яка перебувала на медобстеженні пошкодженого гомілкостопа. Зірка "червоно-білих" є дворазовою чемпіонкою світу з бодіфітнесу.

Вболівальників зайва відвертість заслуженого майстра спорту з бодібілдингу розлютила.

"А бюстгальтер при такій процедурі знімати обов'язково?", "Я тільки не зрозумів, хіба з травмою ноги змушують повністю роздягатися?", "Нє, ну травма ноги, а чому в одних трусиках?", "Хороша спроба", "Спартак зовсім опустився, якщо відволікає від своїх проблем таким чином. Це дно", "Намагаєтеся відволікти всіх від своєї вчорашньої гри?", - обурилися читачі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Дружина футболіста роздяглася заради феміністок

Дружина аргентинського захисника іспанської Валенсії Есекіеля Гарая Тамара Горро вчинила акт у підтримку фемінізму.

На своїй сторінці в инстаграме дівчина опублікувала знімок, на якому вона абсолютно гола стоїть на пагорбі, з якого відкривається прекрасний краєвид.

"Жінка вільна. Я гола, тому що хочу цього. Я обнажаюсь, тому що нікому не завдаю шкоди. Я гола, тому що нічим не відрізняюся від інших. Я гола, тому що я вільна", – підписала еротичне фото Тамара Горро.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, українська красуня стала наймолодшою чемпіонкою світу з дзюдо.