Титульний бій тимчасового чемпіона світу за версією WBC в напівважкій вазі Олександра Гвоздика (15-0, 12 КО) проти Адоніса Стівенсона (29-1-1, 24 КО), який був запланований на 1 грудня в Квебеку (Канада), можуть перенести.

Як повідомляє ESPN, поєдинок можуть перенести в часі. Це пов'язано з тим, що в цей же день відбудеться бій Тайсона Ф'юрі та Деонтея Уайлдера.

Таким чином, бій Гвоздик – Стівенсон може відбутися раніше, щоб поєдинки не збігалися в часі.

Нагадаємо, американський тренер Тедді Атлас буде готувати Олександра Гвоздика до цього бою.

Гвоздик пояснив своє рішення змінити тренера напередодні такого важливого поєдинку.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Рішення про роботу з Атласом – це моє рішення, а Егіс Клімас надав можливість це зробити.

Атлас – досвідчений тренер, уважний до дрібниць, я вважаю це те, що мені потрібно.

Чи склали план підготовки з тренером до бою проти Стівенсона? Зараз у мене є попереднє завдання перед початком тренувального табору, а коли приїде Тедді, тоді вже і розставимо акценти", – розповів в інтерв'ю Гвоздик Luckypunch.net.

Олександр Гвоздик
Олександр Гвоздик

Підготовка буде проходити в Окснарді, Каліфорнія, а тренувальний табір почнеться вже в середині жовтня.

Атлас розповів, чому погодився працювати з українцем, а також поділився планами підготовки.

"Вони чекали моєї відповіді декілька тижнів. Я хотів зустрітися з ним і його сім'єю. Що я і зробив. Я побачив його сім'ю. У нього троє маленьких дітей і дружина, а також я довіряю Эгісу. Я сказав йому, що повернуся до роботи тільки якщо вони хороші люди. Якби я вважав по-іншому, то не взявся б за цю справу.

Перша річ – чи я хочу проводити час з людиною? Я відчув, що хочу перебувати в колі цих людей. Ну і друга річ – чи можу я йому допомогти, чи можна його тренувати? Чи дозволить він тренувати себе? Відповідь – так. Вони попросили мене про допомогу, але я можу їм допомогти? Я відчуваю, що можу.

Олександр Гвоздик
Олександр Гвоздик

Я вже ніби дивлюся фільм, і в мене є кілька сторінок записів і речей, над якими потрібно працювати, речей, які потрібно виправити. Доведеться битися проти другого найкращого ударника в боксі (після Деонтея Уайлдера). Не можна допускати помилки проти такого хлопця. Потрібно бути готовим технічно, мати чіткий план того, як діяти в рингу, щоб перемогти. Ми будемо працювати над цим. У нас немає можливості помилятися.

Гвоздик веде себе, як боєць. У нього хороші інстинкти. Щодо технічних аспектів, йому потрібно піднятися на наступний рівень, але у нього правильні ідеї", – передає слова Атласа ESPN.

Як повідомляв портал Знай.ua, дата та місце титульного бою Гвоздика офіційно підтверджені.