6 жовтня чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов (26-0) проведе бій проти екс-чемпіона Конора Макгрегора (21-3).

Бій Макгрегор - Нурмагомедов відбудеться на UFC 229. Це буде перший захист титулу для Нурмагомедова.

Бій Макгрегор - Нурмагомедов
Бій Макгрегор - Нурмагомедов

Напередодні Нурмагомедов і Макгрегор провели спільну прес-конференцію в Нью-Йорку, де влаштували словесну перепалку.

Тренер Нурмагомедова Хав'єр Мендес вважає, що його підопічний переміг Макгрегора на прес-конференції.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ми розмовляли з Хабібом відразу після того, як оголосили про поєдинок. Ми відразу обговорили з ним поведінку суперника, і сказали, що він буде грати у свої брудні ігри, буде тиснути на всі кнопки – релігія, політика, сім'я. Це його гра, і він в ній майстер.

Конор не зміг вивести Хабіба з себе. Так, Нурмагомедов був трохи схвильований, але в цілому план Макгрегора не спрацював. Конор виграв в балачках тільки тому, що він був на це налаштований, він виключно цим і займається. Але в цілому на прес-конференції виграв Хабіб", – передає слова Мендеса MMAFighting.

Нагадаємо, квитки на бій Макгрегор – Нурмагомедов розкупили за рекордний час – всього за три хвилини. Зазначимо, що найдешевший квиток коштував 205 доларів, найдорожчий – 2505 доларів.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Конора Макгрегора подали до суду.