25-річний нідерландський півзахисник Роберт Мутцерс став гравцем одеського Чорноморця. Профіль голландця вже з'явився на офіційному сайті Прем'єр-ліги України.

До "моряків" Мутцерс захищав кольори Дордрехта, який грає в Першому дивізіоні Нідерландів.

У 35-ти поєдинках Мутцерс забив 12 м'ячів і зробив три результативні передачі. Перед Дордрехтом вінгер виступав за аматорський клуб Трефферс.

Ще одне підсилення Чорноморця

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Український захисник Андрій Міщенко підписав контракт з ФК Чорноморець. 27-річний футболіст вже внесений Прем'єр-лігою в заявку клубу на поточний сезон.

У Чорноморці він виступатиме під номером 33.

Міщенко виступав за "Гірник-Спорт" Комсомольськ, "Сталь" Алчевськ, ФК "Севастополь", "Олімпік" Донецьк, "Маккабі" (Нетанія, Ізраїль), "Хапоель" (Ашкелон, Ізраїль).

Всього в УПЛ провів 20 ігор, в Кубку України – 9. У першій лізі чемпіонату України зіграв 50 матчів (забив 2 голи). У вищому дивізіоні Ізраїлю – 43 (2).

Як повідомляв портал Знай.ua, Коноплянка став найкращим гравцем Шальке.