Відомий репер 50 Cent заплатить мільйон доларів зі своїх особистих коштів тому, хто переможе на турнірі Bellator MMA у напівсередній вазі.

У суботу, 29 вересня, у цій ваговій категорії будуть битися Дуглас Ліма і Андрій Корінців.

До речі, на турнірі представлять бренд шампанського репера і лінію одягу Get The Strap. Про це 50 Cent заявив на відео, опублікованому в його Instagram.

Нагадаємо, промоутер Усика Олександр Красюк повідомив, що після бою з Беллью він точно перейде в суперважку вагу.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Він досяг всього, чого може досягти боксер у своїй ваговій категорії. Залишивши його в крузервейті, ми втратимо, насамперед, спортивну мотивацію. Нікому від цього не буде краще: ні йому, ні нам, ні шанувальникам боксу.

Отримавши все у цій ваговій категорії, Усик відправляється в нову в ролі початківця. Суперважка вага – абсолютно новий досвід для нього. Він виступав у суперважкій вазі у WSB, боксував з великими хлопцями, професіоналами. Плюс-мінус розуміння є, але на такому рівні з професіоналами найвищого ешелону ще не боксував. Багато чому доведеться навчитися, багато чого змінити, змінити і додати, включаючи і вагу", – розповів Красюк в інтерв'ю Boxing.ua.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик та Беллью провели першу битву поглядів у Лондоні.