Дисциплінарний комітет УЄФА розглянув інцидент з поведінкою уболівальників під час товариської зустрічі Ліги націй Чехія – Україна (1:2).

Комітет прийняв рішення оштрафувати Федерацію футболу України на 35 тисяч євро, повідомляє офіційний сайт ФФУ.

Також УЄФА закликав українську сторону протягом 30 днів зв'язатися з представниками збірної Чехії для визначення розміру подальшого відшкодування завданих збитків.

Зазначимо, що після матчу Чехія – Україна вболівальників звинуватили в застосуванні піротехнічних виробів, метанні заборонених предметів, порушення порядку на стадіоні, проникненні на територію футбольного поля і заподіяння шкоди стадіону.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Матч збірної України у Дніпрі

Президент федерації футболу України Андрій Павелко розповів про те, що для проведення міжнародного матчу на "Дніпро-Арені" залишилося підписати контракт з Федерацією футболу Туреччини і дочекатися рішення Виконкому.

"Можу сказати, що в листопаді збірна України приїде в Дніпро, залишилося залагодити деякі деталі. 20-го листопада відбудеться товариський матч Україна – Туреччина. Зараз ми готуємося підписати контракт з Турецькою федерацією футболу. Впевнений, що збірна подарує вболівальникам незабутні хвилини і продемонструє гарну гру. Потрібно ще буде, щоб гру в Дніпрі затвердив Виконком, але, думаю, все пройде добре", - сказав Андрій Павелко в ефірі програми "Грані" на 34 телеканалі.

Збірна України з 2009 року не проводила матчі в Дніпрі. Тоді українська команда перемогла збірну Англії (1:0) в рамках відбору до чемпіонату світу-2010.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Запоріжжі на "Славутич-Арені" збірна України (U-21) здобула перемогу над однолітками з Латвії в кваліфікаційному матчі Євро-2019 з рахунком 3:2.