В Манчестер Юнайтед продовжує розвиватися конфлікт, що почався після сварки головного тренера Жозе Моурінью з півзахисником Полем Погба.

У клубі відбувся розкол між футболістами, стверджує британське видання Daily Mail.

Спочатку Моурінью позбавив Поля Погба звання віце-капітана через бажання француза залишити МЮ. Також коуч незадоволений проблемами лідера збірної Франції з дисципліною.

Сторону Погба в команді займають Антоні Марсьяль, Ерік Байї і Андреас Перейра. Інші гравці, в тому числі Ешлі Янг і Неманья Матіч, перестали спілкуватися з Погба. Бельгійський форвард Ромелу Лукаку, який раніше мав добрі стосунки з французом, нібито дистанціювався від Поля.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також віце-президент манкуніанців Ед Вудворд дав зрозуміти гравцям, що він на сто відсотків підтримує Моурінью.

Моурінью та Погба

Телеканал Sky Sports опублікував відео з тренування "Манчестер Юнайтед", під час якого виник конфлікт між півзахисником Полем Погба і головним тренером команди Жозе Моуріньо.

На відео видно, що між ними виникла суперечка, і Погба був незадоволений тим, що йому сказав Моуріньо.

Як повідомляв портал Знай.ua, Златан Ібрагімович відзначився мегакрасивим голом у матчі MLS.