У центральному матчі 7-го туру італійської Серії А Ювентус у Турині грав з Наполі.

Неаполітанцям вдалося вийти вперед після швидкого голу Дріса Мертенса на 10-й хвилині. Але туринці змогли відігратися - на 26-й хвилині точним ударом відзначився Маріо Манджукич.

У дебюті другої половини зустрічі Юве вийшов вперед. Знову точним був Манджукич, який оформив дубль.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Цікаво, що в обох голах асистентом виступив Кріштіану Роналду. На 76-й хвилині "Стара Синьйора" зміцнила перевагу після голу Леонардо Бонуччі.

Відзначимо, що з 58-ї хвилини Наполі грав в меншості, тому що другу жовту картку отримав Маріо Руї.

Ювентус виграв матч з рахунком 3:1 і розташувався з 21 очком на першому місці в турнірній таблиці Серії А. До слова, для туринців - це восьма поспіль перемога з цього сезону. У команди Массіміліано Аллегрі стовідсотковий показник.

Серія А. 7-й тур

Ювентус (Турин) - Наполі (Неаполь) - 3: 1 (1: 1)

Голи: Манджукич, 26, 49, Бонуччі, 76 - Мертенс, 10.

Вилучення: Руї, 58 (Наполі).

Для Ювентуса - це восьма перемога поспіль з початку сезону. Туринці на даний момент сім раз перемогли в чемпіонаті Італії і один раз в Лізі чемпіонів.

Севілья розгромила Реал

Мадридський Реал програв Севільї у центральному матчі шостого туру Ла Ліги, пропустивши 3 голи в першому таймі.

Дубль в активі Андре Сілви, ще один гол забив Бен Йеддер. На 17-й хвилині першого тайму Сілва забив перший гол, а вже на 21-й хвилині став автором другого голу. У другому таймі господарі поля втримали результат.

Зараз обидві команди продовжують лідирувати в Прикладі з 13 очками. Севілья піднялася на 4 місце.

Севілья – Реал - 3:0 (3:0)

Голи: Андре Сілва, 17, 21, Бен Йеддер, 39.

Севілья: Вацлік – Каррісу, Кьяєр, Гомес – Навас, Сарабіа, Банега (Меса, 90+1), Ф. Васкес, Арана (Ноліто, 85) – Андре Сілва, Бен Йеддер (Промес, 69).

Реал: Куртуа – Начо (Л. Васкес, 59), Варан, Рамос, Марсело – Модріч (Себальос, 71), Каземіро, Кроос – Бейл, Бензема (Діас, 59), Асенсио.

Попередження: Ф. Васкес, Банега, Сарабія – Бейл, Модріч, Кроос, Діас.

Як повідомляв портал Знай.ua, Барселона несподівано програла Леганесу.