29 вересня в матчі 7-го туру іспанської Ла Ліги Реал на "Сантьяго Бернабеу" грав з Атлетіко в рамках мадридського дербі.

Як часто і буває в матчах між "галактікос" і "матрацниками", ігри виходять не особливо гольовими. Цього разу вийшло так само. Ні команда Юлена Лопетегі, ні команда Дієго Сімеоне не змогли відзначитися точними ударами.

Як підсумок, нічия 0:0, після якої Реал з 14 очками йде другим у турнірній таблиці Прімери Іспанії, а Атлетіко з 12 балами розташувався на четвертій сходинці.

На 88-й хвилині поєдинку, а на поле вийшов бразильський півзахисник Реала Вінісіус Жуніор, який замінив Каріма Бензема. Латиноамериканець став першим гравцем 2000-го року народження, який зіграв за мадридську команду в офіційному матчі, повідомляє Opta.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Відзначимо, що Реал не забиває м'ячів вже в двох матчах поспіль. Раніше "вершкові" програли на виїзді Севільї з рахунком 3:0.

Таке антидосягнення у Реала було ще 7 років тому, коли у вересні 2011-го року команда під керівництвом Жозе Моурінью поступилася Леванте (0:1) і зіграла внічию з Расінгом (0:0). До речі в тому сезоні мадридці змогли стати чемпіонами Іспанії.

Севілья розгромила Реал

Мадридський Реал програв Севільї у центральному матчі шостого туру Ла Ліги, пропустивши 3 голи в першому таймі.

Дубль в активі Андре Сілви, ще один гол забив Бен Йеддер. На 17-й хвилині першого тайму Сілва забив перший гол, а вже на 21-й хвилині став автором другого голу. У другому таймі господарі поля втримали результат.

Зараз обидві команди продовжують лідирувати в Прикладі з 13 очками. Севілья піднялася на 4 місце.

Севілья – Реал - 3:0 (3:0)

Голи: Андре Сілва, 17, 21, Бен Йеддер, 39.

Севілья: Вацлік – Каррісу, Кьяєр, Гомес – Навас, Сарабіа, Банега (Меса, 90+1), Ф. Васкес, Арана (Ноліто, 85) – Андре Сілва, Бен Йеддер (Промес, 69).

Реал: Куртуа – Начо (Л. Васкес, 59), Варан, Рамос, Марсело – Модріч (Себальос, 71), Каземіро, Кроос – Бейл, Бензема (Діас, 59), Асенсио.

Попередження: Ф. Васкес, Банега, Сарабія – Бейл, Модріч, Кроос, Діас.

Як повідомляв портал Знай.ua, Барселона несподівано програла Леганесу.