У суботу, 29 вересня, у швейцарському Цюріху відбудеться Світовий фінал ювілейного 15-го міжнародного змагання Red Bull BC One.

Українець Uzee Rock виступить серед ТОП-16 світу і побореться за звання кращого бі-боя планети.

Минулоріч такий турнір відбувся у Амстердамі і перемогу здобув голландець Meno. Цього року подія буде проходити на арені Халленштадіон в Цюріху.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У світовому фіналі змагань є 16 місць. Протягом року судді обрали 15 фіналістів. Потім національні фіналісти додаткових відборів летять на турнір "Останній шанс" в Цюріх, щоб поборотися за останнє вільне місце у Світовому фіналі BC One.

Цього року український брейкер Uzee Rock отримав Wild Card - шанс позмагатися в Світовому фіналі Red Bull BC One без попереднього відбору.

ЗМІ повідомляють, що Uzee Rock почав займатися брейком у 13 років. Хлопець називає себе майстром імпровізації, а свій стиль характеризує як "Мир, любов, єдність і розваги". Серед його досягнень перемоги у 2009 і 2010 роках в соло-батлах на Yalta Summer Jam, перемога у змаганні V1 2016 і IBE crew battle 2017 року.

"Рівень чемпіонату цього року буде дуже крутий, так як рівень брейк-дансу зростає щорічно. Те, що я бачу за останні роки на світових чемпіонатах BC One - це завжди надзвичайна фізична форма, неперевершена техніка, швидкість, динаміка - танцюристи у буквальному сенсі борються за перемогу ", - розповів Uzee Rock.

Світовий фінал Red Bull BC One транслюватиметься в суботу, 29 вересня, о 22:30 в прямому ефірі на Red Bull TV.

Нагадаємо, на етапі Кубка світу в катарській Досі український плавець Андрій Говоров виграв золоту медаль на дистанції 50 метрів батерфляєм.


Як повідомляв раніше Знай.ua, жіноча збірна України з футзалу розгромила збірну Казахстану і з першого місця в групі вийшла у "Фінал чотирьох" чемпіонату Європи. Такого успіху українки досягли вперше в історії.


Також Знай.ua писав про те, що у матчі 1/32 фіналу China Open українка Еліна Світоліна грала з сербкою Александрою Крунич.