Український атакуючий півзахисник Вест Гема Андрій Ярмоленко показав чудову гру в переможному для лондонців матчі проти Манчестер Юнайтед (3:1). Після одного з фірмових ударів українця м'яч опинився у воротах манкуніанців. Відразу гол записали в актив Ярмоленко, але в підсумковий протокол зустрічі забитий м'яч був внесений, як автогол захисника Манчестер Юнайтед Віктора Ліндельофа.

"Не знаю, чому гол не зарахували на моє ім'я. Тому напишу пізніше в Прем'єр-лігу. Це прекрасний день для нас, для команди і для фанатів. Це прекрасна перемога, ми щасливі", - після матчу з посмішкою на обличчі сказав Ярмоленко.

"Ми показали класний футбол, застосували більше атак, ніж у матчі з Челсі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У нас багато хороших футболістів і ми повинні думати про перемогу, а не про нічиї. Футбол – це не тільки захист. Ми повинні атакувати і боротися за три очки.

Ми повинні робити крок за кроком. Звичайно, зараз ще можна насолоджуватися перемогою, але з понеділка потрібно зосередитися на наступній грі, де ми теж повинні перемогти", - наводить слова лідера збірної України офіційний сайт "молотобійців".

Наступний матч Вест Гем зіграє 5 жовтня. У рамках 8-го туру АПЛ лондонці зустрінуться на виїзді з Брайтон Енд Хоув Альбіоном.

Зінченко та Манчестер Сіті

У 7-му турі Прем'єр-ліги Англії Манчестер Сіті виграв у Брайтон Енд Хоув Альбіона з рахунком 2:0.

А український півзахисник "городян" Олександр Зінченко вперше зіграв повний матч в АПЛ. Українець знову грав на позиції лівого захисника. Саме в такій ролі у своїй команді бачить Олександра наставник Ман Сіті Хосеп Гвардіола. До речі, це другий поспіль поєдинок Зінченко в основному складі Манчестер Сіті.

Голи у складі "городян" забивали Рахім Стерлінг і Серхіо Агуеро.

Манчестер Сіті вийшов на перше місце в чемпіонаті Англії, набравши 19 очок у 7 матчах.

Як повідомляв портал Знай.ua, Коноплянка в свій день народження допоміг Шальке виграти перший матч у сезоні.