Екс-чемпіони світу в суперважкій вазі – почесний "Вічний" чемпіон світу за версією WBC Віталій Кличко та екс-абсолютний чемпіон світу Леннокс Льюїс зустрілися у Києві в рамках 56-го Конгресу WBC.

Віталій Кличко і Леннокс Льюїс
Віталій Кличко і Леннокс Льюїс

Кличко та Льюїс зустрілися в боксерських рукавичках обличчям до обличчя, і вживу прокоментували свій знаменитий бій, який відбувся влітку 2003 року.

Віталій Кличко і Леннокс Льюїс
Віталій Кличко і Леннокс Льюїс

Боксери оцінили свої дії в ринзі, і поділилися спогадами.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Віталій Кличко і Леннокс Льюїс
Віталій Кличко і Леннокс Льюїс

"Важкі удари були у Віталія, він дуже складний суперник", - сказав Льюїс.

Нагадаємо, бій між Віталієм Кличком та Ленноксом Льюісом відбувся 21 червня 2003 року в Лос-Анджелесі.

Віталій Кличко – Леннокс Льюїс
Віталій Кличко – Леннокс Льюїс

По ходу поєдинку домінував Віталій Кличко, але у 3-му раунді Льюїс завдав удар, що призвів до розсічення, через що бій був зупинений після 6 раунду. Перемогу присудили Ленноксу Льюїсу, але на момент зупинки бою на всіх суддівських записках лідирував Віталій Кличко з рахунком 58:56.

Після поєдинку Льюїс пообіцяв надати реванш Кличку, але Леннокс завершив кар'єру і реванш так і не відбувся.

"Це був найскладніший бій у моїй кар'єрі. Експерти назвали боєм десятиліття. Минуло багато років, але досі тривають дискусії щодо того, хто ж переміг. Я вважаю, що програв. І сьогодні я кажу: дякую Льюїсу за шанс, можливість боксувати з одним з найсильніших боксерів світу", - розповів Кличко.

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Кличко повернувся в ринг.