ФК Барселона оголосила про рекордні доходи в розмірі 1,05 мільярда доларів (914 мільйонів євро) за підсумками фінансового року-2017/18.

Це перший в історії випадок, коли доходи спортивного клубу перевищили позначку в один мільярд доларів, повідомляє офіційний сайт каталонців.

При цьому чистий прибуток склав 12,67 мільйона доларів (11 мільйонів євро). За вісім років ж сумарний прибуток каталонців – 229 мільйонів доларів (199 мільйонів євро).

За прогнозами представників Барселони, дохід за підсумками фінансового року-2018/19 складе 1,105 мільярда доларів (960 мільйонів євро).

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

До 2021-го року Барселона має намір заробити за сезон вже один мільярд євро.

Шалений дебют українця в Барселоні

Центровий збірної України Артем Пустовий дебютував за Барселону у Лізі АСВ і допоміг каталонцям перемогти Гран Канарію.

У матчі-відкритті регулярного чемпіонату Іспанії український бігмен з'явився на майданчику, вийшовши з лави запасних і за 7 хвилин ігрового часу набрав 7 очок (3/5 двоочковим, з яких 2 данка), зробив 1 підбір в атаці і скоїв 1 фол. Як підсумок, каталонська команда перемогла учасника Євроліги з рахунком 98:78.

Зазначимо, що один з данків Артема Пустового виявився дуже ефектним і порадував каталонських фанатів.

Як повідомляв портал Знай.ua, ФК Барселона вперше з 2002-го року вирішила оновити емблему клубу і представила його нову версію.