2 жовтня в рамках 2-го туру групового раунду Ліги Європи Шахтар грав у Франції з Ліоном.

"Гірникам" вдалося забити гол у роздягальню після точного удару Жуніора Мораеса. Бразилець оформив дубль в дебюті другої половини зустрічі.

Шахтар вів в рахунку 0:2 і складалося враження, що відвезе додому три очки.

Але Ліон був іншої думки. Французи за три хвилини забили два м'ячі у ворота Андрія П'ятова. Точні удари на рахунку Мусси Дембеле і Лео Дюбуа.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У підсумку матч завершився внічию 2:2. До слова, в 1-му турі групового раунду Ліги чемпіонів "гірники" з таким же рахунком зіграли матч проти Хоффенхайма.

Ліга чемпіонів. Група F

Ліон - Шахтар - 2:2 (0:1)

Голи: Дембеле, 70, Дюбуа, 72 - Мораес, 45, 55.

2 жовтня у цьому ж квартеті Манчестер Сіті виграв на виїзді у Хоффенхайма.

Турнірне становище в групі

1. Ліон - 4
2. Манчестер Сіті - 3
3. Шахтар - 2
4. Хоффенхайм -1

Гол Ярмоленка у ворота МЮ

У матчі 7-го туру Прем'єр-ліги Англії Вест Гем у Лондоні грає з Манчестер Юнайтед.

На перерву команди пішли з рахунком 2:0 на користь лондонців. Спочатку на 5-й хвилині Феліпе Андерсон вивів "молотобійців" вперед, а потім на 43-й хвилині український плеймейкер Андрій Ярмоленко не без допомоги рикошету збільшив перевагу господарів. Гол у виконанні лідера збірної України вийшов дуже красивим!

Після того, як команди обмінялися голами у другому таймі, матч Вест Гем - Манчестер Юнайтед завершився з рахунком 3:1 на користь лондонців.

Для українця це вже третій гол у футболці Вест Гема. Раніше Ярмоленко відзначився дублем у ворота Евертона.

Додамо, що в протокол гол Ярмоленка в ворота МЮ внесли, як автогол Ліндельофа, але українець з цим категорично не згоден.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко отримує у Вест Гемі космічну зарплату.