Легендарний український боксер, дворазовий чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко відвідав 56-й Конгрес WBC, який вперше проходить в Україні.

На урочисту церемонію відкриття Володимир прийшов з новою супутницею. Нею виявилася відома боксер з Норвегії Сесілія Брекхус.

Сесілія Брекхус і Володимир Кличко
Сесілія Брекхус і Володимир Кличко

Сесілія - абсолютна чемпіонка світу в напівсередній вазі, єдина в історії з подібним досягненням.

Сесілія Брекхус і Володимир Кличко
Сесілія Брекхус і Володимир Кличко

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, влітку Володимир Кличко розійшовся зі своєю дівчиною і матір'ю його дочки американською актрисою Хайден Панеттьєрі.

Нагадаємо, у рамках Конгресу відбулася довгоочікувана зустріч екс-чемпіонів світу в суперважкій вазі – почесного "Вічного" чемпіона світу за версією WBC Віталія Кличка та екс-абсолютного чемпіона світу Леннокса Льюїса.

Леннокс Льюїс і Віталій Кличко
Леннокс Льюїс і Віталій Кличко

Кличко і Льюїс зустрілися в боксерських рукавичках лицем до лиця, і вживу прокоментували свій знаменитий бій, який відбувся влітку 2003 року. Боксери оцінили свої дії в рингу, і поділилися спогадами.

Крім того, братів Віталія та Володимира Кличків внесли до Книги рекордів Гіннеса, як братів-чемпіонів, які на двох провели найбільшу кількість боїв.

Нагадаємо, в Україні вперше проходить 56-й Конгрес Всесвітньої боксерської ради WBC. У Київ приїхали світові легенди боксу Евандер Холіфілд, Леннокс Льюїс, Ерік Моралес і інші зірки, а також президенти федерацій країн-членів WBC, судді, спортивні менеджери і функціонери. Всього в столицю України для участі в конгресі приїхало близько 700 учасників з 166 країн світу.

Зазначимо, що WBC на час проведення Конгресу навіть змінив свій логотип, додавши в нього український колорит.

Конгрес WBC вперше пройде в Україні
Конгрес WBC вперше пройде в Україні

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Кличко став почесним чемпіоном WBC.