Перша ракетка України Еліна Світоліна відвідала Велику китайську стіну, одне з нових семи чудес світу.

Раніше Світоліна відвідала вечірку гравців серії Premier Mandatory в Пекіні (Китай).

Нагадаємо, в першому матчі турніру Світоліна програла сербці Олександрі Круніч і ризикує не потрапити на Підсумковий турнір в Сінгапурі.

Еліна Світоліна розповіла про свої головні цілі, та зізналася, що її мотивує.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

"Коли ти починаєш – а я почала, коли мені було чотири роки, – тебе рухає сама гра, суперництво з іншими дітьми, бажання обіграти тих, хто постарше.

Потім, коли тобі вже тринадцять-чотирнадцять років і ти розумієш, що можеш заробляти своєю грою гроші, що за твоєю грою кожен раз буде спостерігати все більше людей, все більше твоїх ігор будуть показувати по телевізору, – тебе вже це рухає. І коли все вийшло, коли ти високо стоїш у світовому рейтингу – відповідно, і цілі змінюються.

Перша ракетка – лише один з пунктів. Є ще чотири турніри Великого шолома, перемога в кожному з них – все одно, що звання першої ракетки. Тому спочатку перша ракетка, потім Великий шолом або навпаки. Олімпійська медаль для мене дуже важлива", – розповіла Світоліна в інтервью elle.ua.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Зараз Світоліна працює з новим тренером Ніком Савіано.

Як писав Знай.ua, Еліна Світоліна припинила співпрацю зі своїм тренером Тьєррі Асьоном.

Спортсменка подякувала тренеру за спільну роботу.

"20 місяців спільної роботи, 8 трофеїв і 3-е місце в рейтингу WTA! Дякую тобі, Тьєрі, за чудову роботу і чудову атмосферу. Настав час рухатися далі. Тьєррі, бажаю тобі успіхів та удачі", – написала Еліна у Twitter.

Нагадаємо, Еліна Світоліна не змогла вийти у чвертьфінал Відкритого чемпіонату США з тенісу – US Open.

В четвертому колі Світоліна поступилася в трьох сетах Анастасії Севастовій з Латвії – 6:3, 1:6, 6:0, і вибула з останнього у сезоні турніру Великого шолома.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Таким чином, перша ракетка України зуміла повторити минулорічне досягнення, діставшись до 1/8 фіналу US Open, і захистила свої очки.

Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна поділилася враженнями про нового тренера.