В Маріуполі був зіграний стартовий матч 11-го туру Прем'єр-ліги України, в якому Маріуполь приймав Карпати Львів.

Поєдинок завершився внічию 1:1.

Галичани набагато активніше розпочали матч і вже на 12-й хвилині реалізували свою ігрову перевагу в гол. Биков збив ді Франко недалеко від лінії своєї штрафної. У підсумку реалізував штрафний Гуцуляк, який ідеальним ударом відправив м'яч у лівий від Гальчука кут.

До перерви львів'яни змогли втримати свою перевагу, а ось на початку другої половини зустрічі, на 52-й хвилині пропустили гол. Демірі добрим пасом з флангу вивів Борячука під кутом до воріт на побачення з голкіпером, а той пробив точно під дальню штангу. Так рахунок у матчі став 1:1.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Маріуполь має в своєму активі 14 очок і зараз займає 5-е місце в турнірній таблиці УПЛ. У Карпат тепер 10 балів і львівська команда ділить з одеським Чорноморцем 9-10 місця.

Нічия Динамо в Чехії

4 жовтня в рамках 2-го туру групового раунду Ліги Європи Динамо грало на виїзді з Яблонецем.

Киянам вдалося забити два швидких м'ячі після влучних ударів Циганкова і Гармаша.

Але чехи проявили характер і змогли не тільки відіграти один пропущений гол, але і вирівняти становище після голів Говорки і Травника.
Матч завершився внічию 2:2.

Ліга Європи. Група К

Яблонец - Динамо Київ - 2:2 (1:2)

Голи: Говорка, 33, Травник, 81 - Циганков, 8, Гармаш, 14.

До слова, в 1-му турі Динамо також внічию 2:2 зіграла з Астаною.

Шахтар в перших двох турах групового раунду Ліги чемпіонів зіграв по 2:2 з Гоффенгаймом і Ліоном.

Як повідомляв портал Знай.ua, 4 жовтня в рамках Ліги Європи Ворскла програла вдома Спортингу (1:2), хоч вела в рахунку до 90-ї хвилини.