У Лас-Вегасі пройшов бій UFC, в якому зійшлися ірландець Конор Макгрегор і росіянин Хабіб Нурмагомедов. Перемогу здобув боець з Росії задушливим прийомом в 4-му раунді.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Мільйонний контракт Макгрегора

Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях ірландський боєць Конор Макгрегор (21-3) підписав новий контракт з компанією Monster Energy.

Повідомляється, що угода розрахована на один рік і Макгрегор буде отримувати один мільйон доларів.

Зазначається, що раніше у Макгрегора був контракт із Monster Energy, але тоді він отримував $50 тис.

"Конор Макгрегор щойно підписав новий однорічний контракт з Monster Energy. Ми завжди підтримували всіх спортсменів, а ця угода є однією з найприбутковіших, яку ми колись робили з бійцями", - прокоментував представник Monster Energy Ганс Моленкамп.

Бій Макгрегор - Нурмагомедов
Бій Макгрегор - Нурмагомедов

Як повідомляв портал Знай.ua, Нурмагомедов і Макгрегор провели спільну прес-конференцію в Нью-Йорку, де влаштували словесну перепалку.