Нещодавно Євген Коноплянка в інтерв'ю УЄФА заявив, що він ставиться до Андрія Шевченка виключно як до тренера і не вважає його легендою. І ось плеймейкер Шальке 04 заявив, що його слова були неправильно інтерпретовані.

"Відверто кажучи, я злегка шокований. ЗМІ змінили акцент у словах, сказаних мною, і, відповідно, спотворили сенс. Можливо, на них вплинуло те, що я сказав, що в дитинстві вболівав за Ювентус?

Але хочу підкреслити, що, безумовно, вважаю Андрія Шевченка легендою українського і світового футболу і дуже поважаю його досягнення як гравця.

Відповідаючи на запитання кореспондента УЄФА, я сказав, що не дивлюся на Андрія Миколайовича, як на легенду саме під час тренувального процесу та ігор, тому що сприймаю його саме як головного тренера.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як на мене, для робочого процесу таке сприйняття і буде доречним. Саме це я і мав на увазі і, здається, це очевидно, якщо не спотворювати контекст", – наводить слова Коноплянки Команда №1.

10 жовтня збірна України проведе на виїзді товариський матч проти збірної Італії, а 16 жовтня зіграє в Харкові зі збірною Чехії поєдинок Ліги націй.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко визначився з повною заявкою на ці матчі.

Вперше виклик до збірної отримав захисник бельгійського Гента Ігор Пластун. Також до Першої команди повернувся півзахисник угорського Ференцвароша Іван Петряк.

Голкіпери: Андрій П'ятов (Шахтар), Денис Бойко (Динамо), Андрій Лунін (Леганес)

Захисники: Ярослав Ракицький, Богдан Бутко, Сергій Кривцов, Микола Матвієнко (Шахтар), Микита Бурда (Динамо), Олександр Караваєв (Зоря), Василь Кравець (Луго), Ігор Пластун (Гент).

Півзахисники: Віктор Циганков, Сергій Сидорчук, Віталій Буяльський (Динамо), Тарас Степаненко, Марлос (Шахтар), Євген Коноплянка (Шальке), Руслан Малиновський (Генк), Олександр Зінченко (Манчестер Сіті), Євген Макаренко (Андерлехт), Іван Петряк (Ференцварош).

Нападники: Андрій Ярмоленко (Вест Хем), Артем Бесєдін (Динамо), Роман Яремчук (Гент).

Як повідомляв портал Знай.ua, 28 вересня відбулося жеребкування 1/8 фіналу Кубка України.