Український півзахисник англійського Манчестер Сіті Олександр Зінченко розкритикував ірландського бійця UFC Конора Макгрегора за його поведінку на публіці.

Конор програв росіянину Хабібу Нурмагомедову в бою за титул чемпіона UFC у легкій вазі, і після цього Зінченко залишив у себе в інстаграмі спеціальний пост:

"Тримай рот закритим", - написав українець на фотографії Макгрегора з відкритим ротом.

Також Олександр підтримав Нурмагомедова, опублікувавши смайлик-емоджі "Великий палець вгору" під нікнеймом росіянина.

Бійка після бою Макгрегор - Нурмагомедов

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

По закінченні бою між ірландцем Конором Макгрегором і росіянином Хабібом Нурмагомедовим, сталася бійка.

Після того, як бій був зупинений, тому що Макгрегор здався після задушливого прийому від Нурмагомедова, росіянин не захотів просто так завершувати поєдинок. Він вирішив підійти до ірландця, але його не пустили. Потім Хабіб перестрибнув через огорожу і напав на членів команди Макгрегора, у результаті чого почалася бійка.

Потім бійня перенеслася в октагон. У підсумку в ситуацію втрутився голова UFC Дана Уайт і поліція. На Макгрегора накинувся з залу навіть боєць з Чечні Зубайра Тухугов, якого вчасно відвели.

У підсумку бійку вдалося зупинити, а Нурмагомедов почав вимагати пояс, але його росіянину не вручили. Обидва бійця були виведені з октагона, але переможцем все одно був названий Хабіб.

Як повідомляв портал Знай.ua, Нурмагомедов у шапці "Ukraine" змусить вас здивуватися.