Мати форварда туринського Ювентуса і збірної Португалії Кріштіану Роналду Долореш Авейру опублікувала в Facebook знімок, на якому вона стоїть разом зі своїм сином. Жінка закликала інших розмістити фото португальця у себе на сторінках і таким чином підтримати футболіста.

"Я хочу побачити, хто виявить бажання опублікувати його фотографію в своєму профілі на тиждень та створити флешмоб для нього... Для Португалії, для нього, для нас, для єднання людей... Для справедливості", – написала Долореш Авейру в Facebook.

Роналду допоміг Ювентусу перемогти

6 жовтня в рамках 8-го туру італійської Серії А Ювентус грав проти Удінезе на виїзді.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Команді Массіміліано Аллегрі вдалося перемогти в матчі з рахунком 0:2, завдяки голам Родріго Бентанкура і Кріштіану Роналду в першому таймі.

Чемпіонат Італії. Серія А. 8-й тур. Стадіон "Фріулі" (Удіне, Італія)

Удінезе - Ювентус - 0:2 (0:2)

Голи: Родріго Бентанкур, 32, Кріштіану Роналду, 36.

Удінезе: Сімоне Скуффет, Йенс Ларсен, Брем Нуйтинк, Вільям Троост-Еконг, Самір, Валон Берамі (Іньясіо Пуссетто, 62), Антонін Баржак (Лукаш Теодорчік, 75) , Секу Фофана, Роландо Мандрагора, Родріго Де Поль, Кевін Лазанья (Феліпе Візеу, 86).

Ювентус: Войцех Щесни, Жоау Канселу, Леонардо Бонуччі, Джорджо К'єлліні, Алекс Сандро, Родріго Бентанкур, Міралем П'яніч (Андреа Бардзальї, 88), Блез Матюіді (Емре Джан, 46), Пауло Дібала (Федеріко Бернардескі, 65), Маріо Манджукич, Кріштіану Роналду.

Дівчина Роналду

Тема зі зґвалтуванням американки стала однією з найбільш обговорюваних у ЗМІ. Роналду різко відреагував на звинувачення, заявивши, що це чистої води вигадка.

Багато хто чекав і реакції подруги Кріштіану Джорджіни Родрігес. Дівчина вчинила благородно і підтримала Роналду ліричним постом в інстаграмі.

"Ти завжди перетворював перешкоди на шляху в імпульс і силу, завдяки яким міг демонструвати свою велич. Спасибі, що змушуєш насолоджуватися кожною грою. Ти завжди кращий. Люблю тебе, Кріштіану", - красномовно написала Джорджина.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ювентус випустить свою криптовалюту.