Ростовський паблік опублікував листування нібито бійця UFC Хабіба Нурмагомедова і місцевої жительки Анастасії Грес. За словами дівчини, спортсмен намагався фліртувати і просив надіслати йому фотографії. В соціальних мережах це сприйняли мало не як зраду Хабіба дружині, але до цього дивного листування є ряд питань.

Після того, як Хабіб Нурмагомедов переміг ірландця Конора Макгрегора, було очевидно, що галас навколо спортсмена на цьому не закінчиться, а можливо лише посилиться. Російський спортсмен і сам підливає масла у вогонь, почавши активно публікувати записи в інстаграмі.

Восьмого жовтня паблік з Ростова-на-Дону у "ВКонтакте" розповів про ще одну активність Нурмагомедова в соцмережах, повідомляє Medialeaks.

Як можна судити з переписки, опублікованій в співтоваристві "Ростов Головний", в 2017-му році Хабіб Нурмагомедов нібито завів з мешканкою Ростова-на-Дону Анастасією Грес фривольнe розмову.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У листуванні від офіційного аккаунта Хабіба Насті прийшлj прохання прислати ще своїх фотографій.

Пізніше Анастасія розповіла, що не отримавши фотографій, Нурмагомедов кинув її в "чорний список".

В коментарях багато користувачів запідозрили в листуванні фейк, зазначивши, що дівчина ймовірно намагається розкрутити свою сторінку.

Дівчина також додала, що не вірила, ніби це справжній аккаунт Нурмагомедова, але недавно у нього з'явилася верифікація.

В інтерв'ю Анастасія розповіла, що їй неприємна така увага, і хотіла б, щоб від неї відстали. Також, по всій видимості, їй почали погрожувати.

Крім того, у своєму інстаграмі дівчина написала, що не впевнена в тому, ніби їй писав особисто Хабіб.

Вердикт Нурмагомедову

Чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов (27-0) виплатить штраф у розмірі $250 тис. за поведінку після перемоги над Конором Макгрегором (21-4) на турнірі UFC 229.

Про це заявив президент UFC Дана Уайт.

Крім цього, Атлетична комісія Невади відсторонила Нурмагомедова від боїв на 6 місяців. Однак, свій титул чемпіона UFC він збереже.

Нагадаємо, після бою на UFC 229, в якому Нурмагомедов здобув дострокову перемогу над Макгрегором, росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Нурмагомедов напав на членів команди Макгрегора, а в октагон увірвався боєць з Чечні Зубайра Тухугов і напав на Макгрегора.

Атлетична комісія штату Невада (NSAC) проводить повноцінне розслідування інциденту, яке включає в себе аналіз відеозапису всього, що відбувається і опитування його учасників.

Нурмагомедова можуть позбавити гонорару за бій, а Макгрегор теж може понести покарання за удар по члену команди росіянина під час масової бійки.

"Ми подамо документи проти Конора Макгрегора і Хабіба Нурмагомедова. Ми повинні якомога швидше перейти до слухання, так як спочатку було утримано гонорар тільки одного бійця. Тому необхідно зібрати всі скарги в найближчі дві доби", - передає слова голови комісії Ентоні Марнелла ESPN.

Як повідомляв портал Знай.ua, витівка Нурмагомедова після перемоги над Макгрерором може коштувати йому не лише пояса.