Російські футболісти Олександр Кокорін і Павло Мамаєв минулої ночі рознесли цілий вагон "Сапсана".

Власне, з цього все і почалося. Після недільного матчу Зеніт - Краснодар (2:1) футболісти орендували цілий вагон для поїздки в Москву. Як тільки він рушив — почався час гульні.

Хмільні і розігріті хлопці почали трощити меблі, кидати посуд, приставати до провідників, пасажирів сусіднього вагону й випили весь запас алкоголю.

РЖД вже вийшла на слідчих і теж має намір пред'явити претензії Кокоріну і Мамаєву.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Кокорін і Мамаєв побили в московському кафе чиновника Мінпромторгу Дениса Пака і гендиректора ДНЦ РФ ФГУП "НАМІ" Сергія Гайсина.

Сьогодні стало відомо, що за дві години до інциденту з чиновниками футболісти побили також водія ведучої "Першого каналу" Ольги Ушакової.

За обома епізодами порушено кримінальну справу за статтею "побої".

Як повідомляв портал Знай.ua, мати форварда туринського Ювентуса і збірної Португалії Кріштіану Роналду, звинуваченого у зґвалтуванні, піднімає маси на захист сина.