Джон Кавана, тренер екс-чемпіона UFC у легкій вазі Конора Макгрегора (21-4), прокоментував бій свого підопічного, і звернувся до всіх його шанувальників.

"Ще один історичний поєдинок. Приголомшлива атмосфера, захоплюючий технічний бій. Все це робить ММА чудовим спортом.

Соромно за таку кінцівку. Переходимо до наступного поєдинку", - написав Кавана на своїй сторінці в Twitter.

Конор Макгрегор і Хабіб Нурмагомедов
Конор Макгрегор і Хабіб Нурмагомедов

Нагадаємо, після бою на UFC 229, в якому Нурмагомедов здобув дострокову перемогу над Макгрегором, росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Нурмагомедов напав на членів команди Макгрегора, а в октагон увірвався боєць з Чечні Зубайра Тухугов і напав на Макгрегора.

Атлетична комісія штату Невада (NSAC) проводить повноцінне розслідування інциденту, яке включає в себе аналіз відеозапису всього, що відбувається і опитування його учасників.

Нурмагомедова можуть позбавити гонорару за бій, а Макгрегор теж може понести покарання за удар по члену команди росіянина під час масової бійки.

"Ми подамо документи проти Конора Макгрегора і Хабіба Нурмагомедова. Ми повинні якомога швидше перейти до слухання, так як спочатку було утримано гонорар тільки одного бійця. Тому необхідно зібрати всі скарги в найближчі дві доби", - передає слова голови комісії Ентоні Марнелла ESPN.

Мільйонний контракт Макгрегора

Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях ірландський боєць Конор Макгрегор (21-3) підписав новий контракт з компанією Monster Energy.

Повідомляється, що угода розрахована на один рік і Макгрегор буде отримувати один мільйон доларів.

Зазначається, що раніше у Макгрегора був контракт із Monster Energy, але тоді він отримував $50 тис.

"Конор Макгрегор щойно підписав новий однорічний контракт з Monster Energy. Ми завжди підтримували всіх спортсменів, а ця угода є однією з найприбутковіших, яку ми колись робили з бійцями", - прокоментував представник Monster Energy Ганс Моленкамп.

Конор Макгрегор
Конор Макгрегор

Як повідомляв портал Знай.ua, витівка Нурмагомедова після перемоги над Макгрерором може коштувати йому не лише пояса.