У Мережі був опублікований ролик з розшифровкою слів Хабіба Нурмагомедова і Конора Макгрегора під час їх бою.

По ходу другого раунду в партері, наносячи удари по лежачому на канвасі Конору, Хабіб говорив наступне: "А?! Тепер давай поговоримо! Кажи! Поговоримо зараз! Давай поспілкуємося!"

Коли пролунав гонг, що сигналізує про закінчення третього раунду, Макгрегор відповів наступне: "Це тільки бізнес".

Ідучи в свій кут, Нурмагомедов знову звернувся до суперника: "Хей! Давай поговоримо!"

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Вердикт Нурмагомедову

Чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов (27-0) виплатить штраф у розмірі $250 тис. за поведінку після перемоги над Конором Макгрегором (21-4) на турнірі UFC 229.

Про це заявив президент UFC Дана Уайт.

Крім цього, Атлетична комісія Невади відсторонила Нурмагомедова від боїв на 6 місяців. Однак, свій титул чемпіона UFC він збереже.

Нагадаємо, після бою на UFC 229, в якому Нурмагомедов здобув дострокову перемогу над Макгрегором, росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Нурмагомедов напав на членів команди Макгрегора, а в октагон увірвався боєць з Чечні Зубайра Тухугов і напав на Макгрегора.

Атлетична комісія штату Невада (NSAC) проводить повноцінне розслідування інциденту, яке включає в себе аналіз відеозапису всього, що відбувається і опитування його учасників.

Нурмагомедова можуть позбавити гонорару за бій, а Макгрегор теж може понести покарання за удар по члену команди росіянина під час масової бійки.

"Ми подамо документи проти Конора Макгрегора і Хабіба Нурмагомедова. Ми повинні якомога швидше перейти до слухання, так як спочатку було утримано гонорар тільки одного бійця. Тому необхідно зібрати всі скарги в найближчі дві доби", - передає слова голови комісії Ентоні Марнелла ESPN.

Як повідомляв портал Знай.ua, витівка Нурмагомедова після перемоги над Макгрерором може коштувати йому не лише пояса.