Президент Всесвітньої боксерської ради WBC Маурісіо Сулейман повідомив про введення кодексу етики для боксерів та їх секундантів.

За словами Сулеймана, в цьому кодексі йдеться про "межу, яку не можна переходити, і вона незрима".

"На недавньому Конгресі ми ввели кодекс етики для боксерів і їх секундантів. Ми поширимо його, і він буде ефективним. Кінець 2018 року – крайній термін. Це свого роду інструкція, як вести себе поза рингом, на прес-конференціях, на зважуванні, під час бою і після нього.

Важко точно визначити, що адекватно, а що вже немає. Культури-то різні. Якесь слово в Аргентині, припустимо, означає зовсім інше, ніж у Мексиці. Образи в Японії відрізняються від образ в Китаї, або США, або Англії. Але ми стурбовані тим, що відбувається і будемо щось робити", - передає слова Сулеймана BoxingScene.

Нагадаємо, після бою на UFC 229, в якому Хабіб Нурмагомедов здобув дострокову перемогу над Конором Макгрегором, росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Нурмагомедов напав на членів команди Макгрегора, а в октагон увірвався боєць з Чечні Зубайра Тухугов і напав на Макгрегора.

Атлетична комісія штату Невада (NSAC) провела повноцінне розслідування інциденту, яке включало в себе аналіз відеозапису всього, що відбувалося і опитування його учасників.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, що говорили під час бою один одному Макгрегор і Нурмагомедов.