Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (26-0, 19 КО) вступив у антидопінгову програму "Чисте бокс".

Таким чином, боксер виконав головну вимогу WBC.

Президент Всесвітньої боксерської ради WBC Маурісіо Сулейман повідомив, що Ф'юрі виконав всі умови і вони можуть санкціонувати бій з чемпіоном WBC в суперважкій вазі Деонтеєм Уайлдером (40-0, 39 КО).

"Так, він відправив реєстрацію до WBC Clean Boxing у VADA", - підтвердив Сулейман.

Нагадаємо, Тайсон Ф'юрі та Деонтей Уайлдер проведуть бій 1 грудня. Бій пройде в Лос-Анджелесі на арені Стейплз Центру.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Тайсон Ф'юрі та Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі та Деонтей Уайлдер

Ф'юрі пояснив, чому Уайлдер не зможе його перемогти.

"Після всього, що я пережив, - проблеми зі здоров'ям, наркоманія, алкогольна залежність, я повернувся. Я переміг все це. І як я дозволю, щоб хтось побив мене двома боксерськими рукавичками?

Я народився і виріс, щоб битися. Мені потрібен бокс. Немає боксу, немає життя. Ось як я ставлюся до боксу. Бокс - це моя пристрасть.

Багато хто з бійців просто роблять це за гроші чи славу. Нічого з цього не має значення, тому що, якщо б мені сказали, що не платять за цей бій, я все одно хочу битися, тому що я хочу битися краще за всіх. І я вважаю, що в даний момент Деонтей Уайлдер підходить як ніхто інший. Я збираюся повернутися і побити його. І це стане одним з найвеличніших повернень цього століття", - заявив Ф'юрі.

Під час прес-конференції в Лос-Анджелесі, яка відбулася 3 жовтня, Ф'юрі і Уайлдер знову влаштували бійку.

Нагадаємо, раніше Уайлдер заявив, "вирубає" Тайсона Ф'юрі.

"Цей бій несе світло у хевівейт. Колись дивізіон переживав скрутні часи. Було нудно, яскраві бійці були відсутні. Люди запитували: "Де золота ера боксу? Куди все це поділося?" Зараз все інакше. Ми вдихнули життя в хевівейт. Всі знають, що нокаут – це Деонтэй Уайлдер, а Деонтэй Уайлдер – це нокаут. І коли я обіцяю супернику нокаут, то стримую слово. Обіцяю вирубати Тайсона Ф'юрі.

Це я повернув Ф'юрі в ринг, витягнув його з трясовини. Я сказав йому: "Ти зможеш, чувак". Хочу, щоб він перебував у відмінній формі і в повній впевненості. Але думаю, що він у будь-якому разі знає, яка йому судилася доля. Я размажу його обличчя.

Нехай він зараз бундючиться, але все буде інакше в рингу. Він нервує, ховає за маскою свої нерви. Не давай людям фальшивих обіцянок. Не обіцяй того, що не зможеш виконати. Я кажу, що вырублю тебе, бо знаю, що мені під силу це зробити", – заявив Уайлдер.

Деонтей Уайлдер і Тайсон Ф'юрі
Деонтей Уайлдер і Тайсон Ф'юрі

Боксери так прокоментували підписання контракту на поєдинок.

"Підписав контракт зі свого боку. Ну що, дружбани! Бою бути! І я вже не можу дочекатися. Вийде неймовірний, захоплюючий, бомбезний бій. Однозначно, це не просто поєдинок, це поєдинок за боксерський спадок. Поєдинок чемпіона WBC проти лінійного чемпіона світу", - оголосив через соцмережі Уайлдер.

"Ну що я вам скажу. Ця ср**ь вже починається. Щойно підписав контракт. Папери підписано, запечатано і відправлено Уайлдеру. Деонтей, ти отримаєш те, про що просив. Але пам'ятай, ти вже в небезпеці. Тому що я ніколи не бачив мужика, якого мені було б не під силу побити. В рингу або поза рингом. Тобі мене не побити. Вирву твоє серце. Змушу тебе викинути білий рушник. Обіцяю", - прокоментував Ф'юрі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Фьюрі розкритикував усі досягнення Уайлдера.