Другу медаль найвищого ґатунку в скарбничку збірної України на ІІІ літніх Юнацьких Олімійських іграх приніс веслувальник Іван Тищенко.

В аргентинському Буенос-Айресі у фінальному заїзді серед чоловічих одиночок Іван не залишив жодних шансів суперникам з Австралії, Білорусі та Перу й фінішував першим.

Наразі в скарбничці української збірної 3 нагороди: дві золоті та бронзова медаль.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима
Показати ще

Перемога українки

Українська шпажистка Катерина Чорній завоювала золоту медаль на літніх Олімпійських іграх в Буенос-Айресі (Аргентина).

Киянка Катерина Чорній стала чемпіонкою в індивідуальному турнірі шпажисток, здобувши перемогу над Кайлін Синь Ян Рє з Гонконгу - 11:9 (0:0, 2:5, 9:4).

Катерина Чорній
Катерина Чорній

На шляху до фіналу Чорній обіграла Тамілу Муридову з Казахстану (15:10), угорку Кінгу Декані (14:13) і Вероніку Белешову (15:11) з Чехії.

Зазначимо, що це перша золота медаль для України на Олімпіаді-2018.

Нагадаємо, першу медаль юнацької Олімпіади для України завоював дзюдоїст Олег Вередиба. У ваговій категорії до 55 кг він виборов бронзу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дар'я Білодід стала наймолодшою чемпіонкою світу.