Нападаючий Зеніту Олександр Кокорін з'явився в ГУ МВС для допиту, повідомляє офіційний сайт Міністерства внутрішніх справ Російської Федерації по Москві.

"Другий учасник конфліктів, що сталися на парковці по вулиці 2-а Брестська і в кафе на Великій Нікітській, підозрюваний у заподіянні тілесних ушкоджень громадянам, а саме Олександр Кокорін, з'явився в ГСУ ГУ МВС Росії по місту Москві для проведення слідчих дій. В даний час з ним працюють слідчі", – повідомила офіційний представник МВС Росії Ірина Вовк.

Відзначимо, що півзахисник Краснодара Павло Мамаєв вже дає свідчення, тому що з'явився на допит о 16:40.

Що загрожує футболістам

На російських футболістів Олександра Кокоріна і Павла Мамаєва завели кримінальну справу за статтею 213 КК РФ (хуліганство). Спортсмени обвинувачуються у побитті чиновника Мінпромторгу, повідомляє ТАСС. До цього їх вже викликали на допит, але за статтею 116 КК РФ (побої).

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Представник московської поліції Юрій Тітов заявив, що Кокорін і Мамаєв повинні прибути на допит до 18:00 за московським часом, інакше вони будуть оголошені у федеральний розшук. По статті 213-й футболістам загрожує до п'яти років в одиничному випадку і до семи років при груповому хуліганстві.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Кокорін і Павло Мамаєв рознесли цілий вагон "Сапсана".