Пітер Крістіансе, який є адвокатом португальського нападника Ювентуса Кріштіану Роналду, прокоментував справу, в якій відомий футболіст звинувачується у зґвалтуванні американської моделі Кетрін Майорги.

"Документи, у яких Роналду звинувачується в зґвалтуванні, - чиста вигадка. Це спланована акція по дискредитації мого клієнта. Вона побудована на вкрадених і легко маніпульованих цифрових документах.

До 2015-го року десятки юридичних осіб, включаючи юридичні фірми, у різних частинах Європи піддалися нападу, а їх електронні дані викрав кіберзлочинець. Цей хакер намагався продати цю інформацію, і одне з видань безвідповідально опублікувало деякі вкрадені документи, значна частина яких була змінена і повністю сфабрикована.

Ще раз, щоб уникнути сумнівів: позиція Роналду залишається колишньою - те, в чому він брав участь у 2009-му році в Лас-Вегасі, було зроблено за взаємною згодою", - заявив адвокат.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Американська модель Кетрін Майорга заявила, що Роналду нібито зґвалтував її в Лас-Вегасі в червні 2009-го року. У 2010-му році Майорга, за її словами, підписала з юристами футболіста угоду про нерозголошення, а за мовчання вона отримала 375 тисяч доларів. Восени 2018-го року Майорга заговорила про цю історію.

Флешмоб матері Роналду

Мати форварда туринського Ювентуса і збірної Португалії Кріштіану Роналду Долореш Авейру опублікувала в Facebook знімок, на якому вона стоїть разом зі своїм сином. Жінка закликала інших розмістити фото португальця у себе на сторінках і таким чином підтримати футболіста.

"Я хочу побачити, хто виявить бажання опублікувати його фотографію в своєму профілі на тиждень та створити флешмоб для нього... Для Португалії, для нього, для нас, для єднання людей... Для справедливості", – написала Долореш Авейру в Facebook.

Як повідомляв портал Знай.ua, дівчина Кріштіану Джорджина Родрігес вчинила благородно і підтримала Роналду ліричним постом в інстаграмі.