10 листопада в Манчестері (Великобританія) відбудеться бій між абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі Олександром Усиком (15-0, 11 КО) і екс-чемпіоном британцем Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО).

На кону поєдинку стоятимуть всі титули українця.

Бій Усик - Беллью відбудеться 10 листопада
Бій Усик - Беллью відбудеться 10 листопада

Напередодні Тоні Беллью заявив, що вважає Усика одним з найнебезпечніших боксерів у світі, але підкреслив, що не боїться українця.

"Бій з Усиком – останній виклик у моїй кар'єрі. Немає кращого суперника для останнього поєдинку, ніж Олександр Усик. Він один з найнебезпечніших у боксерів у світі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нічого нового для мене, кожен говорить, що я не зможу зробити це знову. Всі говорять, що мене швидко поб'ють. Я не боюся Усика, не буду стояти, захоплюватися ним і дозволяти наносити комбінації з п'яти ударів в мою голову.

Він зустрінеться з таким же швидким, як і він, з тим, хто воював у дивізіоні нижче, ніж він, з тим, хто виходив у ринг проти сильніших боксерів, ніж він. Мені абсолютно нема чого втрачати, тому що весь світ думає, що я буду розбитий.

Я можу лише виграти, але не можу програти. 10 листопада я збираюся зробити те, чого не робив ніхто до мене – нокаутувати абсолютного чемпіона світу у важкій вазі", – цитує Беллью World Boxing News.

Нагадаємо, раніше Тоні Беллью поділився подробицями контракту на бій, підкресливши, що його здивував пункт з вимогою про реванш.

"Мене дуже здивувало, що його команда погодилася з усіма моїми вимогами і пропозиціями, попросивши лише єдине – пункт про матч-реванш. Значить, він не настільки впевнений в своїй перемозі, як це може виглядати. Але це стандартна практика для світового боксу.

Якщо ж ви такий самовпевнений, як Девід Хей, ви ніколи не будете думати про реванш. Це показує, що Олександр бачить мої сили і знає, на що я здатний", - передає слова Беллью Givemesport.

Нагадаємо, 24 вересня в Манчестері відбулася прес-конференція, присвячена майбутньому поєдинку.

Усик розповів, чому вибрав саме Тоні Беллью своїм наступним суперником.

Олександр Усик
Олександр Усик

"Чому я обрав Тоні Беллью? Він один з тих, хто приймає великі виклики і боксує до кінця. Беллью сказав: "Я буду боксувати і зробить це". Бої з такими хлопцями завжди виходять крутими.

Але я не думаю зараз про Тоні Беллью. Думаю тільки про свою підготовку – про тренувальний табір і про те, як його пройти", - сказав Усик.

Тоні Беллью
Тоні Беллью

Нагадаємо, промоутер Усика Олександр Красюк повідомив, що після бою з Беллью, він точно перейде в суперважку вагу.

"Він досяг всього, чого може досягти боксер у своїй ваговій категорії. Залишивши його в крузервейті, ми втратимо, насамперед, спортивну мотивацію. Нікому від цього не буде краще: ні йому, ні нам, ні шанувальникам боксу.

Отримавши все у цій ваговій категорії, Усик відправляється в нову в ролі початківця. Суперважка вага – абсолютно новий досвід для нього. Він виступав у суперважкій вазі у WSB, боксував з великими хлопцями, професіоналами. Плюс-мінус розуміння є, але на такому рівні з професіоналами найвищого ешелону ще не боксував. Багато чому доведеться навчитися, багато чого змінити, змінити і додати, включаючи і вагу", – розповів Красюк в інтерв'ю Boxing.ua.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик та Беллью провели першу битву поглядів у Лондоні.