11 жовтня в матчі 1/8 фіналу турніру в Гонконзі українка Еліна Світоліна (1) перемогла міцну японку Нао Хибино з рахунком 2:0 (6:0, 6:3).

WTA. Гонконг. 1/8 фіналу

Світоліна (Україна, 1) - Хибино (Японія) - 2:0 (6:0, 6:3)

До цього Світоліна впоралася з австралійкою Прісциллою Хон, яка була переможена з рахунком 2:0 (6:2, 6:3).

Довгоочікувана перемога

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Українська тенісистка Еліна Світоліна перервала свою серію з трьох поразок поспіль.

9 жовтня в рамках 1/16 фіналу Hong Kong Open українці протистояла 181-я ракетка світу 20-річна австралійка Прісцилла Хон.

У сьогоднішній зустрічі Світоліна вийшла вперед (3:1), але потім втратила гейм на подачі. Далі у Еліни справи пішли краще і вона виграла три гейми поспіль.

На старті другої партії суперниці обмінялися брейками. У восьмому геймі українка реалізувала прихований матчбол, а потім успішно завершила гру на своїй подачі.

Hong Kong Tennis Open

Еліна Світоліна (Україна, 1) - Прісцилла Хон (Австралія) - 2:0 (6:2, 6:3)

Наступною суперницею Еліни Світоліної стане японська тенісистка Нао Хібіно, 125-а в рейтингу WTA.

До цього дня українка перемагала 31 серпня в матчі 1/16 фіналу US Open. Тоді Світоліна переграла китаянку Ван Цян з рахунком 2:0 (6:4, 6:4).

Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна поділилася враженнями про нового тренера.