Андрій Ярмоленко кинув жартівливий виклик коментатору Володимиру Кобелькову. Через це в інтернеті піднялася галас.

"В юності я бився дуже часто. Траплялися як перемоги, так і поразки. Тому це нормально для пацана, для чоловіка, я вважаю. Хочу проанонсувати свій майбутній поєдинок.

Я вже не можу слухати цього Кобелькова, як він коментує. Хочу викликати його на бій і просто помститися йому за всі ті слова, які він виголошував у прямому ефірі.

Коли дивишся футбол, реально трохи нудить, хочеться помститися цій людині. Тому викликаю тебе на бій і чекаю відповіді", - сказав Андрій Ярмоленко в ефірі FootballHub.

Ці слова багато хто в Європі сприйняли дуже серйозно. Підлив масла у вогонь також український форвард Роман Зозуля: "Наскільки я чув, на стадіоні Десни добудовують трибуни, щоб більше людей помістилося на цьому поєдинку, тому що Ярмола хоче провести бій у вас у Чернігові. Я за красивий бокс".

На коментар 28-річного півзахисника збірної України відгукнулися популярні ЗМІ з усієї Європи: іспанська Marca і AS, англійські Independent, Daily Mail та Mirror, португальська Ojogo, турецький Fanatik, нідерландський Voetbalzone. Тільки в одному моменті проблема. Вони подають це так, ніби Ярмоленко викликав на боксерський бій і хоче помститися коментатору, який нібито критикує його, хоча саме таких слів гравець не говорив.

Marca являє слова Андрія так: "Партнер Чічаріто кидає виклик журналісту - хоче поміняти бутси на боксерські рукавички через критику своєї персони".

Mirror подав новину як бажання Ярмоленко помститися з застосуванням "фізичного насильства".

Видання Football.London називає його коментар чудним і пише, що "вдала гра Андрія за Вест Гем в попередніх матчах не стримала хвилю критики в Україні. Ярмоленко, схоже, дістали".

"Давай, новий Ржепка", - фанати Вест Гема своєрідно підтримують українського "молота", згадуючи про свого колишнього гравця. Чеський захисник Томаш Ржепка був ще тим любителем бійок і скандалістом.

Деякі пропонують Ярмоленко і Кобелькову стати учасниками попереднього бою (андеркард) між Полем Погба і Гремом Сунессом.

Фанати лондонського клубу не дуже здивовані, що їх гравець міг таке сказати: "В стилі Вест Гема".

Гол Ярмоленка у ворота МЮ

У матчі 7-го туру Прем'єр-ліги Англії Вест Гем у Лондоні грає з Манчестер Юнайтед.

На перерву команди пішли з рахунком 2:0 на користь лондонців. Спочатку на 5-й хвилині Феліпе Андерсон вивів "молотобійців" вперед, а потім на 43-й хвилині український плеймейкер Андрій Ярмоленко не без допомоги рикошету збільшив перевагу господарів. Гол у виконанні лідера збірної України вийшов дуже красивим!

Після того, як команди обмінялися голами у другому таймі, матч Вест Гем - Манчестер Юнайтед завершився з рахунком 3:1 на користь лондонців.

Для українця це вже третій гол у футболці Вест Гема. Раніше Ярмоленко відзначився дублем у ворота Евертона.

Додамо, що в протокол гол Ярмоленка в ворота МЮ внесли, як автогол Ліндельофа, але українець з цим категорично не згоден.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко підкорив фанатів Вест Гема.