Чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов (27-0) і екс-чемпіон Конор Макгрегор (21-4) після бою на турнірі UFC 229 отримали тимчасову дискваліфікацію, повідомляє USA Today.

Таке рішення прийняла Атлетична комісія штату Невада в рамках розслідування скандалу після бою, який відбувся 6 жовтня в Лас-Вегасі (США).

За даними джерела, Макгрегор і Нурмагомедов отримали листи з повідомленням про десятиденне відсторонення від UFC, починаючи з 15 жовтня.

Повідомляється, що 24 жовтня відбудеться чергове засідання комісії, на якому розглянуть питання дискваліфікації. А остаточне рішення про покарання Нурмагомедова та Макгрегора буде прийнято до кінця листопада.

Конор Макгрегор і Хабіб Нурмагомедов
Конор Макгрегор і Хабіб Нурмагомедов

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов (27-0) виплатить штраф у розмірі $250 тис. за поведінку після перемоги над Конором Макгрегором (21-4) на турнірі UFC 229. Про це заявив президент UFC Дана Уайт.

Крім цього, Атлетична комісія Невади відсторонила Нурмагомедова від боїв на 6 місяців. Однак, свій титул чемпіона UFC він зберіг.

Нагадаємо, після бою на UFC 229, в якому Нурмагомедов здобув дострокову перемогу над Макгрегором, росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Нурмагомедов напав на членів команди Макгрегора, а в октагон увірвався боєць з Чечні Зубайра Тухугов і напав на Макгрегора.

Атлетична комісія штату Невада (NSAC) провела повноцінне розслідування інциденту, яке включало в себе аналіз відеозапису всього, що відбувалося і опитування його учасників.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, що говорили під час бою один одному Макгрегор і Нурмагомедов.