Володар титулів UFC у двох вагових категоріях Даніель Корм'є заявив, що збирається завершити професійну кар'єру.

"Думаю, вважаючи бій з Льюїсом, мені залишилося два поєдинки. Відсутність часу на підготовку перед боєм з Льюїсом продовжить мені кар'єру, але зараз я думаю, що виступлю ще двічі. Другий бій буде в березні і я завершу кар'єру.

Найважливіший суперник для мене — Джон Джонс, він побив мене двічі. Але більше всього грошей принесе бій з Броком Леснаром. Я завжди вибираю більш важливий бій, але у моєї дружини може бути інша думка", — сказав Корм'є.

3 листопада Даніель Корм'є проведе бій з Дерріком Льюїсом. Цей поєдинок стане головним на турнірі UFC 230 в Нью-Йорку.

Нокаут Харитонова

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В Анкасвіллі (штат Коннектикут, США) відбувся турнір зі змішаних єдиноборств Bellator 207. В андеркарді поєдинку Метт Мітріон - Райан Бейдер зустрілися інші важковаговики — росіянин Сергій Харитонов та американець Рой Нельсон.

На самому початку бою з Харитонова зняли бал за заборонений удар, але він протягом першого раунду повністю контролював хід бою. Нельсон втомився і в підсумку пропускав один сильний удар за іншим. В результаті за кілька секунд до завершення раунду Харитонов відправив американця у нокаут.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик та Беллью провели першу битву поглядів у Лондоні.