Під час міжнародної паузи відбулося київське дербі між Динамо і Арсеналом.

За віце-чемпіона України грали в основному футболісти молодіжного складу киян і ті, які не були викликані в національні збірні. В результаті Арсенал зміг здобути перемогу у матчі, завдяки хорошій грі на добиванні Акулініна.

Зазначимо, що динамівці, як і в грі проти Арсеналу в УПЛ, не пішли з поля без червоної картки. В спарингу видалений був Алібеков, але через те, що матч був товариський, команди продовжили зустріч у рівних складах.

Контрольний матч

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Динамо Київ – Арсенал-Київ 0:1 (0:1)

Гол: Акулінін, 37.

Динамо: Бущан (Рудько, 46), Алібеков (Романчук, 39), Петрусенко, Вантух (Шпирка, 46), Кравченко (Морозюк, 73), Че Че (Копитов, 70), Андрієвський (Гармаш, 63), Смирний (Булеца, 46), Сидклей, Калітвінцев (гравець на перегляді, 65), Буено (Хоцяновський, 70).

Арсенал-Київ: Сітало (Будюк, 46, Іванов, 60), Дубинчак, Майданевич (Карась, 82), Д. Зозуля (Стрижак, 46), Сагуткін, Насонов (Ніколіч, 82), Домбровський, Єрмаченко (Семенюк, 62), Нгейитала, Акулінін (Прядун, 60, Даценко, 84), Баланюк (Янаков, 46, Осман, 60).

Київське дербі

30 вересня на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського відбулося київське дербі. Номінальні господарі поля Арсенал-Київ грали з Динамо.

Динамо виграло перший тайм, завдяки голу 21-річного датського півзахисника Міккеля Дуелунда на 35-й хвилині зустрічі.

Але найцікавіше почалося в другому таймі, коли на полі почав виконувати соло головний арбітр зустрічі Микола Балакін з Києва, який вирішив теж включитися в дербі.

Спочатку на 52-й хвилині у динамівців за фол на Сергієві Гриню видалили воротаря Георгія Бущана. На цьому червоні картки в грі не закінчилися. На 75-й хвилині тому ж Гриню в'їхав ззаду Артем Шабанов і також був вилучений з поля. За обурення на адресу арбітра також спостерігати матч за межами тренерської лави був відправлений наставник киян Олександр Хацкевич.

Відзначимо, що чистий гол півзахисника Динамо Віктора Циганкова не був зарахований через вигаданий офсайд. Так що у динамівців явно залишився осад після цього матчу. Три вилучення і незарахований гол, але все-таки перемога в скарбничку.

Прем'єр-ліга України. 10-й тур

Арсенал-Київ (Київ) - Динамо (Київ) - 0:1 (0:1)

Гол: Дуелунд, 35.

Вилучення: Бущан, 52 Шабанов, 75 (обидва - Динамо)

Як повідомляв портал Знай.ua, 28 вересня відбулося жеребкування 1/8 фіналу Кубка України.