Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (15-0, 11 КО) розповів, як готується до бою проти екс-чемпіона британця Тоні Беллью (30-2-1, 20 KO).

Усик зазначив, що налаштовується на важкий поєдинок, але впевнений, що буде переможцем.

"Я не можу дочекатися поєдинку в Британії. Я занурений в мій тренувальний табір зі своєю командою, важко працюю і готуюся до довгого поєдинку з Тоні.

Він каже, що поб'є мене, і мені подобається його позиція, але ти не можеш побити того, хто невидимий в ринзі! Як завжди, я буду переможцем 10 листопада.

Тоні не типовий боєць, який приходить, бачить, як все складно, і здається. Він вийде битися до кінця. Це такий тип бою, який хоче бачити світ", - сказав Усик в інтерв'ю World Boxing News.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, бій між Олександром Усиком (15-0, 11 КО) та Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО) відбудеться 10 листопада в Манчестері (Великобританія).

На кону бою стоятимуть всі титули українця.

Бій Усик - Беллью відбудеться 10 листопада
Бій Усик - Беллью відбудеться 10 листопада

24 вересня в Манчестері відбулася прес-конференція, присвячена майбутньому поєдинку.

Усик розповів, чому вибрав саме Тоні Беллью своїм наступним суперником.

"Чому я обрав Тоні Беллью? Він один з тих, хто приймає великі виклики і боксує до кінця. Беллью сказав: "Я буду боксувати і зробить це". Бої з такими хлопцями завжди виходять крутими.

Але я не думаю зараз про Тоні Беллью. Думаю тільки про свою підготовку – про тренувальний табір і про те, як його пройти", - сказав Усик.

Тоні Беллью
Тоні Беллью

Нагадаємо, промоутер Усика Олександр Красюк повідомив, що після бою з Беллью, він точно перейде в суперважку вагу.

"Він досяг всього, чого може досягти боксер у своїй ваговій категорії. Залишивши його в крузервейті, ми втратимо, насамперед, спортивну мотивацію. Нікому від цього не буде краще: ні йому, ні нам, ні шанувальникам боксу.

Отримавши все у цій ваговій категорії, Усик відправляється в нову в ролі початківця. Суперважка вага – абсолютно новий досвід для нього. Він виступав у суперважкій вазі у WSB, боксував з великими хлопцями, професіоналами. Плюс-мінус розуміння є, але на такому рівні з професіоналами найвищого ешелону ще не боксував. Багато чому доведеться навчитися, багато чого змінити, змінити і додати, включаючи і вагу", – розповів Красюк в інтерв'ю Boxing.ua.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик та Беллью провели першу битву поглядів у Лондоні.