Екс-чемпіон UFC у легкій вазі Конор Макгрегор (21-4) може провести наступний бій навесні 2019 року. Про це розповів тренер Макгрегора Джон Кавана.

За словами Кавани, бій може відбутися напередодні Дня святого Патріка – 16 березня. Крім того, є багато варіантів з датами на літо.

"Буде це бій проти Хабіба Нурмагомедова чи іншого суперника, але ми розглядаємо варіант з 16 березня. 17 березня – День святого Патріка. Це неділя. Уявіть собі бій в Нью-Йорку напередодні Дня святого Патріка. Це було б просто неймовірне шоу.

Є багато варіантів влітку. Думаю, що повернення Макгрегора в октагон влітку також цілком реалістично", – передає слова Кавани MMAWeekly.

Конор Макгрегор і Хабіб Нурмагомедов
Конор Макгрегор і Хабіб Нурмагомедов

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов (27-0) виплатить штраф у розмірі $250 тис. за поведінку після перемоги над Конором Макгрегором (21-4) на турнірі UFC 229. Про це заявив президент UFC Дана Уайт.

Крім цього, Атлетична комісія Невади відсторонила Нурмагомедова від боїв на 6 місяців. Однак, свій титул чемпіона UFC він зберіг.

Нагадаємо, після бою на UFC 229, в якому Нурмагомедов здобув дострокову перемогу над Макгрегором, росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Нурмагомедов напав на членів команди Макгрегора, а в октагон увірвався боєць з Чечні Зубайра Тухугов і напав на Макгрегора.

Атлетична комісія штату Невада (NSAC) провела повноцінне розслідування інциденту, яке включало в себе аналіз відеозапису всього, що відбувалося і опитування його учасників.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, що говорили під час бою один одному Макгрегор і Нурмагомедов.