Відомий американський промоутер Боб Арум прокоментував інцидент на турнірі UFC 229, коли чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов (27-0) після бою з екс-чемпіоном Конором Макгрегором (21-4) влаштував масову бійку за межами октагона.

На думку Арума, це ганьба для спорту, і для бійця така поведінка непростима.

"Я вважаю, що це ганьба. Це було дійсно дуже погано. Але я, по-перше, не звинувачую в цьому Дану Уайта (президента UFC). Звичайно, він намагався підігріти інтерес до поєдинку гучними словами і тому подібним. Я вважаю це нормальним, це допомагає продати більше платних переглядів. В цьому немає нічого поганого.

Він повинен був вжити заходів, щоб запобігти ту бійку, але в кінцевому рахунку, це повністю вина цього хлопця Хабіба. Те, що він зробив, неприпустимо, і комісія повинна з цим розібратися.

Я підтримую все те, що дійсно підігріває інтерес до бою, поки це не переходить рамки слів", - заявив Боб Арум.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, Хабіб Нурмагомедов (27-0) виплатить штраф у розмірі $250 тис. за поведінку після перемоги над Конором Макгрегором (21-4) на турнірі UFC 229. Про це заявив президент UFC Дана Уайт.

Крім цього, Атлетична комісія Невади відсторонила Нурмагомедова від боїв на 6 місяців. Однак, свій титул чемпіона UFC він зберіг.

Нагадаємо, після бою на UFC 229, в якому Нурмагомедов здобув дострокову перемогу над Макгрегором, росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Нурмагомедов напав на членів команди Макгрегора, а в октагон увірвався боєць з Чечні Зубайра Тухугов і напав на Макгрегора.

Атлетична комісія штату Невада (NSAC) провела повноцінне розслідування інциденту, яке включало в себе аналіз відеозапису всього, що відбувалося і опитування його учасників.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, що говорили під час бою один одному Макгрегор і Нурмагомедов.