У матчі чемпіонату MLS між Міннесотою Юнайтед і Колорадо Репідз глядачі мали можливість побачити, що таке "зачаровані ворота".

Вже на 8-й хвилині матчу футболісти Колорадо повинні були відкривати рахунок, але після численної серії ударів м'яч так і не опинився у сітці. В епізоді воротар і захисники були на висоті, а також фортуна була на боці господарів.

Цікаво, що Колорадо все ж таки вдалося розпечатати ворота Міннесоти і перемогти в матчі з рахунком 0:2.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Шедевр від Роналду-молодшого

Кріштіану Роналду-молодший приніс чергову перемогу дитячій команді туринського Ювентуса, і зробив це дуже красиво.

Юний португалець вміло розібрався з захисниками на фланзі, а потім змістився в штрафну площу, де легко обіграв голкіпера і відправив м'яч у порожні ворота. Потім Кріштіану-молодший також зумів оформити дубль.

Зазначимо, що у своїй дебютній грі за Ювентус (U-9) Роналду-молодший забив у ворота опонента 4 м'ячі. До речі, він відзначився голом за "Стару Синьйору" раніше, ніж його зірковий батько.

Як повідомляв портал Знай.ua, Златан Ібрагімович відзначився мегакрасивим голом у матчі MLS.