15 жовтня в Бетісі на "Естадіо Беніто Вілльямарин" в рамках Ліги Націй збірна Іспанії приймала збірну Англії.

Перший тайм феєрично виграли англійці з рахунком 0:3. Дублем відзначився Рахім Стерлінг і ще один гол у свій актив записав Маркус Рашфорд.

Зазначимо, що Харрі Кейн взяв участь у всіх трьох голах, у двох з яких відзначився асистами.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У другій половині зустрічі іспанці прийшли в себе. На 59-й хвилині Пако Алькасер скоротив розрив в рахунку і представники Піренеїв почали атакувати далі.

Багато моментів створили іспанці, але англійці відбивалися. На 7-й доданій до основного часу хвилині Серхіо Рамос блискучим ударом головою у стрибку, як він це вміє робити, зробив рахунок у поєдинку 2:3.

Гра так і завершилася, а англійці в рамках офіційних ігор вперше за 31 рік зуміли перемогти збірну Іспанії. До речі, іспанці вперше за 15 років програли на домашньому стадіоні.

Також Рахім Стерлінг вперше з жовтня 2015-го року забив за збірну Англії. Цікаво, що півзахисник Манчестер Сіті в цій грі відразу оформив дубль!

Ліга Націй

Іспанія - Англія - 2:3 (0:3)

Голи: Алькасер, 59, Рамос, 90+7 - Стерлінг, 16, 38, Рашфорд, 30.

ФОТО: Reuters, AFP OR LICENSORS, Getty Images

Матч Польща - Італія

Збірна Польщі достроково вилетіла з дивізіону А в Лізі націй. У матчі третього туру поляки поступилися на своєму полі збірній Італії з рахунком 0:1. "Скуадру Адзурру" врятував гол у додатковий час у виконанні захисника Фіорентини Крістіано Бірагі.

Польща після трьох турів має одне очко і посідає останнє місце в групі, поступаючись Італії та Португалії. Відомо, що поляки так і залишаться на третій позиції.

Ліга націй УЄФА. Група А3. 4-й тур.

Польща - Італія - 0:1 (0:0)

Гол: Крістіано Бірагі, 90+2.

Збірна Польщі почне свій шлях у Лізі націй 2020-го року у дивізіоні В.

Як повідомляв портал Знай.ua, збірна України зіграла внічию зі збірною Італії (1:1).