Плеймейкер німецького Шальке 04 Євген Коноплянка, який раніше виступав за іспанську Севілью, розповів про футболіста, який запам'ятався йому "найбруднішою" манерою гри.

"Під час першого матчу в Іспанії я так сильно завівся, що думав, що отримаю червону. Цей, як його... Дані Себальос. Як він мене провокував. Це футболіст, якого я найбільше запам'ятав, якого я зненавидів, напевно. Я його вперше побачив і відразу не злюбив в плані футболу.

Він добре вміє провокувати: підставляється, кусає, настав, вщипнув. Арбітр цього всього не бачить, але я відчуваю.

Було кілька моментів, коли він був з м'ячем, я до нього ледь торкнувся і він там так перекинувся. Я його трошки тільки зачепив. Думаю, може, зараз арбітр ще й червону картку дасть", – згадав Коноплянка свій іспанський період кар'єри в інтерв'ю програмі "ПроФутбол".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Перемога української молодіжки

Матч 9-го туру кваліфікації Євро-2019 U-21 між збірними України та Шотландії завершився перемогою нашої дружини.

Для гостей матч розпочався відмінно. Вони повели в рахунку вже на 49-й секунді зустрічі після того, як Льюїс Морган точно пробив по воротах.

Україна відігралася на 32-й хвилині, завдяки гарному удару Олександра Зубкова. М'яч не без допомоги рикошету влетів у ворота і становище в матчі вирівнялося.

На 56-й хвилині той же Зубков вивів Україну вперед. На третій доданій до основного часу хвилині Коваленко своїм точним ударом засвітив на табло "трійку", а українці виграли матч з рахунком 3:1!

Україна набирає 17 очок і займає чисте друге місце, відірвавшись від шотландців на три очки.

Кваліфікація Євро-2019 U-21, 9-й тур

Україна U-21 – Шотландія U-21 – 3:1

Як повідомляв портал Знай.ua, збірна України зіграла внічию зі збірною Італії (1:1).