Півзахисником збірної України і англійського Манчестер Сіті Олександром Зінченком всерйоз зацікавився турецький Фенербахче.

Стамбульський клуб має намір підсилити склад під час зимового трансферного вікна, і першим до списку бажаних гравців потрапив 21-річний Зінченко.

В українцеві зацікавлений особисто головний тренер Фенербахче Філіп Коку, з яким Зінченко раніше працював у нідерландському ПСВ Ейндговен, повідомляє Fanatik.



У нинішньому сезоні українець зіграв за Манчестер Сіті тільки один матч у всіх турнірах. І в цій грі проти Брайтон Енд Гоув Альбіон Саша став кращим за кількістю передач.

Зазначимо, що за Фенербахче у свій час уже грали українці Сергій Ребров та Олександр Караваєв.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Перемога української молодіжки

Матч 9-го туру кваліфікації Євро-2019 U-21 між збірними України та Шотландії завершився перемогою нашої дружини.

Для гостей матч розпочався відмінно. Вони повели в рахунку вже на 49-й секунді зустрічі після того, як Льюїс Морган точно пробив по воротах.

Україна відігралася на 32-й хвилині, завдяки гарному удару Олександра Зубкова. М'яч не без допомоги рикошету влетів у ворота і становище в матчі вирівнялося.

На 56-й хвилині той же Зубков вивів Україну вперед. На третій доданій до основного часу хвилині Коваленко своїм точним ударом засвітив на табло "трійку", а українці виграли матч з рахунком 3:1!

Україна набирає 17 очок і займає чисте друге місце, відірвавшись від шотландців на три очки.

Кваліфікація Євро-2019 U-21, 9-й тур

Україна U-21 – Шотландія U-21 – 3:1

Як повідомляв портал Знай.ua, збірна України зіграла внічию зі збірною Італії (1:1).